Panadería Pastelería Blanch especializada en harinas selectas y masa madre, con premio al mejor pan de la Comunidad Valenciana por su "Pa de Tona".
Os recomendamos todos sus panes, el Integral 100 %, el Castellonero, Pan de Pipa; Pan de Queso y otros...
Un bon Castelloner té de tindre passió per tres coses:
1.-La nostra patrona la mare de Déu de Lledó
2.-Les festes de la Magdalena
3.-Respetar la nostra terreta
Tancar els ulls y aulorar la miga. El olor a azahar te transporte als camps de tarongers que vorejen la basílica de Lledó, on està la nostra mareta, la mare de Déu de Lledó
Cuan el tastes y notes la figa me recorda al moscatell y la figueta albarda del Diumenge de romería, tota una tradició.
El blat complet 100% íntegral, blat que se usaba antigament.
Castelló bordejat per tarongers. la armela molt present en la nostra gastronomia. Sempre respetant les nostres arrels.
Y cuan desapareix el pa de la boca torna el aroma de azahar per a recordarnos de a on som.
De la mitjor terra del mon.